нема б гти куди

Достатньо мені твого подиху,
Та погляду блакитних очей,
Щоб забути на мить не догляди,
Мого мозку і купу інших речей,

Все заплуталось, все затуманилось,
Я блукаю і знову йду не туди,
Мені всі тут про тебе нагадуть,
І ти всюди, немає бігти куди... 


Рецензии