Врятуй

Нічий та сам давно не свій,
Пустий, сліпий, німий,
Розгублений та збитий з шляху,
Я йду тому, що  вже немає даху,

Не бачу сенсу знов та не здаюсь,
Я бюсь за себе,а за тебе я молюсь,
Мій ангел, вірю в те що ти є,
Врятуй її і не забудь про мене...


Рецензии