На чолi

Краще на чолі баранів лев,
Ніж баран очолить левів,
Заблука він серед трьох дерев
І потратить купу нервів.

І від нього успіх утече,
Бо баран не рівень лева,
Лев не спиниться як припече,
Знає він вперед йти треба.
               
Грізно заричить і нападе,
Стрибне ворогу на спину,
Перемогу в битві лев знайде,
А для ворога кончину.

За роботу лева не берись,
Якщо ти не лев звичайно,
А роби лиш те, чому навчивсь
І причому дуже файно.
16.08.14.

Примiтка: Перші два рядочки
          слова Наполеона Бонапарта.


 

    


Рецензии
Той на світі не вродився
Щоби на себе повинився,
Тому й відвічною проблема -
Як з Осла зліпити Лева?

Григорий Божок   27.08.2014 12:05     Заявить о нарушении