Яугенii Янiшчыц прысвячаецца
У твайг каня
Вока жарка.
Як слова матывавана,
Як ярка!!!
Эх, палесская птушка!
У ружжа заглушку
Нехта пасунуў,
"Стрэліў",дунуў.
Эх,ПАлессе,Палессе,
Галава мая аблезе
Па табе ад плачу.
Вершам табе плачу.
Па вясне, па вясне
Усё ўваскрэсне,
І слова твайго жар
Палыхне ў пажар.
Глянь,ляціць птушка -
Зязюля-кукушка.
Яна кувае,кувае,
Цябе памінае.
Гучаць твае вершы,
Апошні і першы.
З імі ў жыццё,
Быціе-быццё.
Свидетельство о публикации №114081603980