Усё, што нi проза - вершы

Пахмурны дзень хвалюе розум,
Туман у нiзе ды наверсе...
Усё тое, што нi вершы - проза,
Усё тое, што нi проза - вершы.

"Дажынкi у амбарах проса," -
Нацыянальны кажа першы...
Усё тое, што не вершы - проза,
Усё тое, што не проза - вершы.

Пахмурны дзень з адзнакой "восень",
Ён самы - падарунак лепшы...
Малюе вершамi у прозе
Як быццам прозаю у вершах...


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.