Молюсь за тебе, Украiно...

Молюсь за тебе, Україно -
Щоб, як найшвидше, мир вернувсь.
Щоб не зробилася руїна -
Святая Київськая Русь.

Молюсь за тебе, мій народе -
Татар, вкраїнець, росіян,
Щоб віднайшли у душах згоду,
Молюсь за праведність славян.

Молюсь, щоб звірство припинилось -
Щоб перестала литись кров...
Щоб серце кожного зігрілось,
Щоб зацвіла у нім любов.

Любов до ближнього, до Бога,
До всіх людей моїй землі...
Чом стали ми такі убогі,
Що підкорились сатані?


Рецензии