Чумний пир

Війна.У двадцять першому столітті,
Хтось гине за ідею,хтось за мир,
Хтось мучиться у цьому лихолітті,
А депутати виростають в шир.


А депутати наші верховітні,
Їдять в Дакарі визрівший інжир,
А в нас міста  застигли в страховітті!
Веселий в Україні Чумний пир?


Рецензии