Заморськ правила

Заморські правила
(яких у нас нема)

I

У заморському місті Амстердаму
Зустрів в кафе одну Прекрасну Даму
Мулаточка з сіяючой усмішкою
За руку відвела до клозету нишком
З вулиці прохожого чужинця...
Як Правило велить – Маркетингу пружинця:

Клієнт то є найліпший Друг
Бо гроші платить за послуг
Щоб business буял без напруги
Клієнта треба шанувать навкруги

II

У заморському місті Амстердамі
Правило одне – завжди платити Дамі!
Не тільки дамці із „Red Light District”
Велить Державний Виконуючий Рескрипт
Бо так велить Святе Писання –
Як дамочка дає, плати їй без зітхання


Рецензии