Милая моя Украина

Милая моя Украина,
Неба голубого набросок.
Желтой наклонившейся нивой
Девичьи колышутся косы.

Ветер,словно всадник гуляет
По степи бескрайней,просторной.
Песней соловьиной встречает
Ласковый,безоблачный полдень...

Вкралась в твое сердце тревога,
Сильный враг неволей терзает.
Верю я,победа у Бога!
Верю,Он тебя не оставит.

август 2014 г.



Мила моя Україно,
Неба блакитного простiр.
Жовтою сплетенi нивою
Твої дiвочi коси.

Вершником вiтер гуляє
В степу безкрайньому вiльно.
Пiснею всiх зустрiчає
Ласкавий сонячний пiвдень...

Вкралася в серце тривога,
Ворог навколо все нищить.
Буде твоя перемога!
Тебе Господь не залишить.


Рецензии
Вкралась до серця тривога,
Ворог навколо все нищить.
Буде твоя перемога!
Тебе Господь не залишить.

Хай Господь почує ці слова і слова усіх людей, хто молиться за Україну.
Тримаймося і сподіваймося! Божого Вам благословіння, з повагою,

Аля Козинская   11.11.2014 21:44     Заявить о нарушении
Дякую за пiдтримку.
Мира нам всiм,
з повагою.

Иван Виниченко   14.11.2014 23:09   Заявить о нарушении