***

Аби не бачити у сірому світанку
очей без долі смутку й каяття,
Ти надягати своє найкраще плаття
та намалюй усмішку на устах.

Без болю жити в світі неможливо,
лиш не журись, бо смуток то не край.
Та ти ж найкраща в мами, ти єдина,
А їх таких, ще буде безліч, знай!


Рецензии