Школьный юмор

Лунає "Гей-Гоп"й шибки дзеленчать
І парти по класу стрибають.
Усе підіймається вверх догори
-То дітки перерву гуляють.
І з першого класу й до одинадцяти,
Ганяють по школі, як вітер.
І це все притому, що нам говорять,
Що діти неначебто квіти.
За школою дим стоїть стовбуром,
нанче її підпалили.
Та ні,не лякайтесь,любі мої,-
То лиш перекур учинили.
Багато кого у школі чортма,
Та й довго прийдеться чекати,
Бо де ж- то узяти таку кочергу,
Щоб їх з-за компів виганяти.
На жаль, все це так....
Й не лише у нас,такі катастрофи бувають.
Та на щастя ще є такі вчителі,
Що їх зупиняють й шукають.
Не робить того й половина батьків,що начебто "відповідають"
Відправив до школи  своїх діточок
Відразу ж про все забувають.
Бо "збувши "до школи своїх малюків,
Як пташок пускають на волю.
При цьому забувши,що все у житті
Щодня потребує контролю.
Я дякую всім ,ось таким вчителям,
Що наших діток не кидають.
Й в бурхливому морі щоденних турбот
Своєї мети досягають.


Рецензии