Ми будемо жити вiчно!

ЧЕРВОНІ ДУМКИ ЗА ОБРІЙ,
ТАМ СОНЦЕ КИПИТЬ СВІТАНКОМ.
В МАЙБУТНЬОМУ БУДЕ ДОБРЕ,
БО БУДЕМО ДО ОСТАНКУ
ЗА СВІТЛО РАНКОВЕ БИТИСЬ,
ТРИМАТІ НАДІЇ ЛАВУ.
СЕРЦЯМ НАШИМ НЕ СКОРИТИСЬ,
БО КРОВ ЗБЕРІГАЄ СЛАВУ!

ХОЛОДНІ ДОЩІ В ОБЛИЧЧЯ -
ТА СЕРЦЕ ЖИВЕ ВОГНЯМИ.
НІ, СМЕРТЬ НІКОМУ НЕ ЛИЧИТЬ,
НЕ ПРИЙДЕ ВОНА ЗА НАМИ.
КРІЗЬ БИТВИ ТА БУРЕВІЇ,
ГАРТОВАНІ ІСТОРИЧНО,
МУ БУДЕМО ЖИТИ ВІЧНО!
МИ - ВОЇНИ СВІТЛА Й МРІЇ!

МИ ПРОЙДЕМО ТЕРЕН ЧАСУ,
ЗДОЛАЄМО ВСІ НАПАСТІ.
ВСЬОГО НЕ БУВА ВІДРАЗУ,
НЕ ЛЕГКО ЗВОДИТИ ЩАСТЯ.
НАС ТРУДНОЩІ ЛИШ ГАРТУЮТЬ.
МИ ЗМОЖЕМО, ЧУЄШ? ЗНАЮ!
МИ САМІ ЖИТТЯ БУДУЄМ,
ДЛЯ НАС НЕ БУВАЄ КРАЮ!

ГЕРОЇ НЕ ПОМИРАЮТЬ,
БО ПАМ'ЯТЬ - БЕЗКРАЯ СТРІЧКА.
ВСI РАЗОМ - МОГУТНЯ ЗГРАЯ!
МИ БУДЕМО ЖИТИ ВІЧНО!

У НЕБІ ЗОРЯ ЗГОРАЄ,
НАШ ЧАС МЕРЕХТИТЬ, МОВ СВІЧКА..
НЕХАЙ! ЩО НАС ЗУПИНЯЄ?
МИ БУДЕМО ЖИТИ ВІЧНО!


Рецензии
в блокнотик себе сохранил и на рабочем столе оставил :3

Колосков Никита   26.09.2014 16:03     Заявить о нарушении