Я буду тебе три роки чекати
І якщо в нього нічого не вийде,
Кохання буде жити зі мною,
Розбудиш його тільки знову ,
Непомітно прийдеш штори відкриєш,
А за вікном немає вже шторму,
На піщаному пляжі ми будемо троє,
Ти і я та кохання нашого море...
Свидетельство о публикации №114081305807