оте

оте невблаганне
пручання думками
оте небоманне
блукання словами
оте незатерте
захоплення станом
оте круговерті
п’янкої омана
оте переможне
приборкання спраги
оте вже не можна
пройти без уваги
оте вже не в силі
прослухати глухо
оте недоспіле
народження рухів
оте нерозбите
некуплене щастя
оте нерозлите
багаття квітчасте
оте непритомне
замовчене маю
оте небездомне
відлуння ковтаю
оте переломне
прояснення тіні
оте ще не повне
занурення в синє
оте пережите
у краплях і крихтах
оте перемите
нехолоду мито
оте бездоганне
спонтанне вразливе
оте барабанне
накликання зливи
оте балаганне
заглади вкладання
оте безустанне
згорання кохання

12 Серпня, 2014


Рецензии
Чи може омана?!
Палання кохання...

)))

Любимая Игрушка   13.08.2014 01:18     Заявить о нарушении
Точно "омана", дякую, Сонце!
Хоча "омама" - щось у тому отому є :)

Юрий Лазирко   13.08.2014 00:53   Заявить о нарушении
аж занадто...

Любимая Игрушка   13.08.2014 01:17   Заявить о нарушении