Арыя
Льецца яна па зямлі.
Толькі цябе, радзімая,
У сэрцы забіць не змаглі...
Толькі цябе мне аставілі.
Шчырыя гукі твае
Гора людзей пазбавілі,
Сілы вярнулі мае.
У свеце дзівосы бываюць ...
Вершы пра іх напішы.
Музыка... вечна іграе
У ціхіх закутках душы.
Свидетельство о публикации №114081209195