Вiйна - епiдемiя

              Війна, то епідемія травматизму.
              Слова лікаря академіка М.І. Пирогова.

Війна, то епідемія
І травматизму й смерті,
Кривава академія,
Учасники там вперті.

Бажає кожен перемог,
Поразок не чекає,
Хоча єдиний у них Бог,
Про себе кожен дбає.

І моляться щоб допоміг
Здобути нагороду,
Один щоб панувати зміг,
А інший лиш свободу.

Та Бог допомагає тим,
Хто б’ється проти рабства,
Та з іменем його святим
Все робить ради братства.
12.08.14.


Рецензии