Илче жил

Илче   жил
(Хамза Арсланов)

Илче жил йори остендэ,
Ил чиклелэрен утэ визасыз;
Ишек т;бе саен булган
Сарайларга керэ риясыз.

Нэрсэ сойли икэн хакимнэргэ,
Кем эмерен ути илче жил?
Нигэ  хэвефлэргэ дучар була
Ул читлэтми уткэн кайбер ил?

Илче жилнен дипломаты бикле,
Нэрсэ барын анда кем белсен;
Серен ачмый алдан – кайчан,
Нэрсэ
Безнен башка алып килэсен.


Рецензии