Сугыш уены
(Хамза Арсланов)
Сугыш уены уйный балалар,
Аны курэ тоштщщ ветеран:
Кочагында нарасый баласы,
Куып килэ танк артыннан.
Салмак кына йузэ болытлар,
Ага сулар, утэ гомерлэр...
Сугыш уйнап ускэн балаларга
Нинди тошлэр искэн керерлэр.
Свидетельство о публикации №114081205177
Фания Фаррахова Тухватуллина 11.08.2015 13:24 Заявить о нарушении