Валет черви

...ьтыв тюаничан икабос есв- есв и ,ыднукес ирТ
.акувз ин ,тидох ен откиН
.обен ан тяртомс и илремаз есв тоВ
.кат ен от отч он ,ежот есв едорВ
.еинещущоотевс еоннадивен отЭ
.онтяп еонреч ,ешьлоб и ежилб есВ
.локетс хынчолытуб еинечпок ,отЭ

.еинемтаз еонченлос еонлоП


Рецензии