Дай Боже тебе дочекатись живим...

Дай Боже тебе дочекатись живим…
Сусідський собака на місяць завив,
Ніяк не вгамує хазяїн.
А ночі безсонні й осліплені дні…
То ж як ми без тебе, то ж як ми одні?
І серце сльоза вигризає…


Та блима надія, немов каганець:
Озвався мобільник: не смій, не кінець.
Підтримає віра й молитва.
Повернеться, прийде не в сні – наяву
І скаже щасливо: «Живий я, живу,
Остання завершена битва…».
11.08.2014


Рецензии
якби воно справджувалось для всіх...
прочитав із задоволенням.

Алексей Бинкевич   03.09.2014 02:46     Заявить о нарушении
Спасибі, друже!

Вячеслав Романовський   04.09.2014 10:23   Заявить о нарушении