ИС ЖЫР
ИС ЖЫР
Жыр – ул хэтер,
Жыр – ул тарих,
Халык яши улмэс жырында,
Зур гаскэрлэр хэлак булганда да
Искэн кала сугыш кырында.
Жыр сойли ул исэн-имминнэргэ
Кургэн, ишеткэне турында;
Ул шахиты уткэн – булганнарнын,
Сыйдырган эченэ барын да.
Свидетельство о публикации №114081202982