Будуй майбуття!
Веселі хвилини...
Радієш дрібницям
Дивуєшся днині.
Що інші не бачать
Я те помічаю
Живу, посміхаюсь,
Процвітати бажаю...
Все не так важко,
Лиш потрібні старання.
Звернутись до себе,
До "середини краю".
До всіх отих "менших"
Що оточують змалку...
Не роби собі гірше
"Не сунь в колесо палку"...
Намагайся прожити,
А не існувати.
Час вже творити,
Майбуття будувати!
Свидетельство о публикации №114081202017