Дотик сонця землi...

Під поглядом сонця вечір спускався.
На заході вогнище більше ставало.
Блукав між дерев червоний туман,
немов би за лісом багаття палало…

Гарячі сліди, наче леза вогню
між віттям дерев, у високій траві,
а сонце все нижче за обрій сідало,
потому з’являлися думи сумні…

В спустілій тривозі вже й полум’я згасло,
стемніло довкола, прийшла чорна ніч.
Ставало душніше в неспокої йти
в зненависть до себе по чорній землі…


Рецензии