The Secret Place

"The Perilous Compassion of The Honey Queen" - Oil painting by Carrie Ann Baade.

ЛЕС БЛОКИРУЕТ
ОТКРЫТЫЙ РАЗУМ,
ДА И ВПРЯМЬ
ЗАЧЕМ
    ОН ЕМУ
        НАХ...Й,

ПУСТЬ ТЫ БУДА, ПУСТЬ АСКЕТ
 ДВИЖЕНИЯ ОБРАТНОГО
     НИ В ЦЕТР
              НИ ИЗ ЦЕНТРА...
                НЕТ


Рецензии