Планета кохання

Де є життя, там є любов,
Нема планети без кохання.
Сіяє в серці темна кров,
Тоненьким променем бажання.

Де є любов, там є життя,
Немає холоду та болі.
Шалене в серці є биття,
Планета ніжності, любові.


Рецензии