Побажання

  Ви залишаєте своє гніздо,
  Те з чим пов"язані з дитинства.
  Тепер ви двоє стали за одно-
  Сімейні цінності, батьківство,
        Що споконвіку всім є еталон,
        Для всіх єдина установа.
        Цей світ нам пропонує свій шаблон
        Та в Слові Божому -основа.
 Ви нині заключили заповіт,
 Любові й вірності, взаємний
 Господь є свідок цього, тож глядіть
 Пильнуйте! ваш союз- св"ященний
       Палким своє кохання збережіть,
       Горою за свій шлюб ви стійте
       І бути разом миттю дорожіть
       Й тоді, коли обсядуть діти.
 Вітаємо з народженням сім"ї,
 Хай вас Господь благословляє,
 Живіть як в Царстві Божім на землі
 І буде вам життя тут раєм.
               
               
   


Рецензии