За що?

Себе запитав сам: за що вбив учора?
Не смерть то ще мабуть, коли ніч безсонна
од мрій повертає, до рідного дому…

Без краю думки про смерть і життя
таємно, безмовно з криком щодня
страшно зустріти чиєсь небуття…

Забутої долі торкається тінь,
безлюддя співає журливі пісні,
дорога щезає у сизій імлі…


Рецензии