Нiколи не кажи, нiколи...
Поки живеш на білім світі.
Ти озирнись, поглянь довкола,
Стоять поля хлібами вкриті.
В них сенс життя, над ними небо,
Вирує життєдайне коло...
У відчай не впадай, не треба...
Ніколи не кажи, ніколи!
Ніколи не кажи ніколи,
Щоб жалкувать не довелося.
Я став так думати відколи
Покрилось інеєм волосся...
Те, про що мріяв, не збулося.
Я за життєвим частоколом...
Життя мина! Так повелося...
Ніколи не кажи ніколи!
Свидетельство о публикации №114080908813