Больш ни коли не напьюся
Пашкадуй мяне не лайся
Там дзе пьюць больш ні нагой
Хлусіш зноў ты мне, прызнайся
З ранку цяжкае пахмелье
Усё ўнутры агнём гарыць
Гарэлка злоснейшы наркотык
Хоць забі не буду піць
Так прад Аняй спавядаўся
Пасля п'янкі Фядот наш
Тьфу не веру;"кажа Аня "
У гэты з пьянага кураж
Ты апошні раз павер мне
Просіць жонку наш Фядот
Больш ніколі не напьюся
Не адкрыю нават рот
Сколькі раз ты абяцаеш
Што не возмеш больш у рот
Дзе ўчора зноў напіўся
Пустабрэх ты абармот
Нам з Валерай было трэба
Звяр'ю венікі развесці
А пасля нялёгкай працы
Селі трохі мы паесці
Усё Валера недавярак
Збіў мяне сабачы сын
Цяпер цяжка мне і дрэнна
Галава гудзіць як млын
А калі ты мне не верыш
Іду з табою ў заклад
Бухаць я не буду месяц
Аддасі мне свой аклад
Дай мне слова пабажыся
Прысягні мне, вось абраз
Калі гэтак, сёння выпью
Каб я жыў паследні раз
Свидетельство о публикации №114080908659