Реквием герою

Сьогодні віддаємо честь Герою,
Полеглому в неоголошеній війні,
Що повернувся із абсурдного двобою
До рідного Славутича в труні.

Він мусив довго і щасливо жити,
Радіть, кохать і діточок ростить!
Пішов з надією країну боронити,
Щоб путінізм непроханий спинить.

Пішов як Патріот! Як Воїн! Гідно!
Хоч полишать родину не бажав.
Через амбіції політиків огидні
На полі бою голову поклав.

Він працював. Порядно жив і скромно.
Служить пішов із честю. Не "косив".
Політики ж при владі, безсоромно
Своїх ховають за посадами синів.

Бо мають не свої, Сіркові очі
Й до совісті їх закликать дарма.
Своїх дітей вони втрачать не хочуть.
Живі сини їх... Нашого ж - нема.

Сьогодні у скорботі усе місто.
Сергій Волнухін - жертва від АТО.
То ж ВІЧНА йому ПАМ"ЯТЬ! Сітла! Чиста!
Хай більш не згине в цій війні ніхто!

Хай наш земляк-ГЕРОЙ останнім буде,
Хто у пекельному вогні згорів,
Зачинщикам війни хай стануть СТРАШНИМ СУДОМ
Сльози дружин, дітей і матерів!
                09.08.2014 


Рецензии