О, море

О, море, море……….
Вічнії  глибини,
Цілунки хвиль,
І тихий чайки крик,
До тебе море подумки я лину,
Крізь сотні кроків,
Й тисячу доріг,
До твоїх хвиль,
Де сховані перлини,
До берегів, що стеляться до ніг,
О, море, море…….
Схоже на людину,
Відоме всім,
І  сотня таємниць……..
7.08.2014


Рецензии