диванна сотня

(шарж)

наванговані зустрічі
місце і час
розцарьовані догми
знегорені плечі
до кісток перемитий
політики джаз
на чолі проступає
панічна малеча

моніторна квапливість
іде на угар
допікає вразливість
зіниці на вату
і протиснутий пальцем
із клави базар
проривається нетом
мов горлом комбата

криє матом небоже
святе лайкане
і запостить як факт
нефільтровану дезу
скільки там пролітало
Парижем фанер
хто з політиків носить
макітри протези

бум бомбезними фарбами
бум-тарабум
на пронизливі лайки
в нас мода сьогодні
вороги утікають
до греблі гребуть
жах побільшало духів
в диванної сотні

певно чули що кума
забрали в АТО
і собаку змололи його
на сосиски
ну а наш легітимний
колишній батон
прикупив монастир
і тепер вже єпископ

певно смаженим пахне
де слизько було
а недобрим занудить
де півні не піли
певно легко кричати
хай здохне ху.ло
донезмоги напхавшись
попкорном поспілим

хай огрядним сідилищем
вим’ятий пуф
а добротним вином
недоживлені жала
ще дзюрчать блискавиці
б’ють словом "капут"
пам’ять компом звиса
у мишиних забралах

розвелися на славу
диванні мужі
македонскі і черчиллі
рембо-амбали
як потягнуть волинку
сичать як вужі
пропадуть колоради
гудуть віртуалом

поле бою на RAM
кіло_вати жере
поле попису тролів
невдах і бурчалок
і ні куля ні дуля
ніщо не бере
аби тільки новини
папужно кричали

що там папки з війною
чи порно з вінда
під піжамним жилетом
спивоване брюхо
уперед браве військо
бравадна хода
заслуговує слів
макаронних на вуха

6 Серпня, 2014


Рецензии
Є диванні кричалки! Шарж чудово вимальовує певний образ! Та він не кумедний, а ганебний! Дякую за вірш!!!

Елена Каминская7   12.08.2014 22:56     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.