Потяг

Потяг тихенько  спав, не мов  дрімав до часу,
І ось перон. Вокзал. Гамір.
Всі їдуть разом,
Може якийсь актор,
Вирветься у відпустку,
Тамбур, кілька  собак,
Кілька облич жіночих,
Всі вони йдуть в ніч,
Море відчути хочуть,
Потяг біжить крізь ніч,
Сонце побачить  зранку,
Море дихне в фіранку,
 Де сонні сотні лиць.
Знову вокзал і гомін,
Сонця ласкавий промінь,
Тиха таксистів лайка,
Десь  недалеко чайка,
Потяг зітхнувши спить,
Ніби все як звичайно,
Вчора було буквально,
Ні, зовсім тут незвичайно………
Море ж бо тут шумить!
7.08.2014


Рецензии