Вечiрня iдилiя

Гомонить усміхнена діброва,
Мерехтливі зорі світло шлють.
Стеляться тумани вечорові, -
Почуття мереживо снують.

Линуть сни до зоряного неба, -
Хочуть те безмежжя охопить.
Руки й серце тягнуться до тебе,
Полум’я в душі палахкотить.

Екзотичні келихи бажання -
Вишукані пестощі твої.
В ароматі пристраснім кохання
Розчиняюсь з голови до ніг.

Обнімає ніжністю за плечі
Марево цілунків і зірок.
І здається, в цей звабливий вечір
В цілім світі – тільки ми удвох…


Рецензии