Телефоную

Я тобі телефоную,
А ти кажеш – зайнята,
За тобою я сумую,
Це триклята самота.

Не потрібен я нікому,
Телефон мовчить щодня,
Горенько мені, старому,
Буду хрюкать мов свиня.

Розучуся говорити,
Стану повним німаком,
Буду пальцями крутити,
Щоб сказати щось бігом.

І думки мене покинуть,
Висохнуть мої мізки,
І тоді твою провину
Знатимуть усі жінки.

Тож коли телефоную,
Бери трубку й розмовляй,
Голосок як твій почую
Це для мене справжній рай.
07.08.14.


Рецензии