Одна людина

Від подиху інколи залежить майбутнє ,
Від вічності - може і не єдина мить.
Усі в голові моїй зараз присутні
Думки . І все те, що так болить .
Одне питання може перевернути всесвіт ,
Коли ціла промова його приспить.
І той багаж , що по життю ми несли
Нас може зламати, або навіть не тяготить..
Одна людина змінить все життя ,
Або толпа не зробить ані кроку.
А ти підеш , готова до спільного буття,
А ти підеш. Далеко від порогу.


Рецензии