the end of a lane

Никто не знает почему я
Так безответно, но люблю
Тебя во сне одну целую
Тебе одной я все прощу

Мы в жизни сделали ошибку
И мне забыть давно пора
Твою фальшивую улыбку
Твои печальные глаза

Припев:
Тебя я увижу в конце переулка
Ты даже не смотришь на меня-это жутко
А раньше общались и даже дружили
Но время прошло, мы это все отпустили

If I decide you'll leave my life
If I decide you'll leave my heart
No going back I know I'm right
You only break me with a dart

you can not cry when we are parting
because you're a lady "snow"
relationships are falling
It was the best actor show


Припев
I will see you at the end of the lane
You don't even look at me, it's creepy And
earlier communicated, and even made friends
But time has passed, we are all released

27.04.14


Рецензии