О мамо моя 05. 08. 2014

Прийшли до мене
Свати горбаті
Та захотіли мене зятем в зяті взяти
Та наречену
Не показали
Якщо женюсь
Тоді лише все зможу  знати
А я  хочу, хочу влюбитись та кохати
Я тої тайни тай не хочу зовсім знати
Бо моя мила та красуня наречена
Якщо поженять то не раз буде плачена

Приспів
О мамо моя
Хочу кохати
Та  нареченого самій би oбирати
О мамо моя
Віддати серце
Йому не зможу воно лише одне
О мамо моя
Мамо моя
2
Прийшли до мене
З воєнкомату
Та подарили мені новеньку гармату
Побіг до хати
Збирати речі
Поки батьків не було
Bід свадьби втік до речі
Пробігся ще по друзям нашим по сусідам
З печі їх зняв бо в хлопців є з дитинства мрія
Солдати нам вручили новенькі автомати
Та получились з нас безстрашнії солдати
Приспів
О мила моя
Як тут стріляють
Ми захищаємо Україну так і знай
О мила  моя
Я вибачаюсь, скажу я чесно не зможу покохать
Я до останнього вас буду захищати
Я тут героєм повинен скоро стати
Тепер я буду першокласним солдатом
Як був мій дід, як був хоробрим  сильним тато

Мене знайомлять люби говорять
А я не хочу без кохання бути поруч
Його не знаю ще но відчуваю
Кохати хочу так аж зводить ніжки таю
Я залишаю в серці місце для людини
моя машина мчить дурненька  горять шини
І що із всім усім мені робити
Це просто жах це просто жах  як далі жити жити жити


Рецензии