А свiт змiнився...

А світ змінився не на краще -
Скудніш і важче кожен день.
Всі обіцянки ваші нащо,
Якщо нема ясних ідей?

Коли обдирство скрізь і всюди,
Керує розумом чинів.
Їх не цікавлять бідні люди -
Чекають на народний гнів!

Кожен лиш думає про себе
І, як найкраще, хоче жить...
Вже, може, зупинитись треба -
Хоч трохи, свій народ любить!

                2012 рік.


Рецензии