Спокуслива жiнка

Соавтор Лариса Калинина-Харламова http://www.stihi.ru/avtor/kkolobokp


Язиком злизала крему трішки,
Очі зщурила від насолоди.
Виставила у панчохах ніжки..
Дивиться і наче каже: - Згодна.
Груди соковиті – здоба пишна,
Поміж них – спокуслива доріжка;
Налились соски, мов спілі вишні..
- Хто ти, янголе чи дівка грішна?
- Милий, любчику, іди до мене ближче,
І відкрий мого кохання скриньку.
Роздягай, цілуй мене, ще… нижче…
Я спокуслива, бажана жінка.

*
Полюбив тебе я до нестями,
Та про інших думати не хочу.
Ти моя, кохана та жадана
Жінка – до вподоби твої очі,
Груди, ніжки – дуже ти красива,
И душа, и тіло – наче квітки.
Вір, що я зроблю тебе щасливой!

І відкрилась двом любові скринька.


10:14
05.08.2014


Рецензии
Страстные образные строки.
С теплом, Володя.

Владимир Белявский   06.08.2014 06:37     Заявить о нарушении
Мы старались)

Ксана Поликарпова   06.08.2014 08:42   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.