Снiг-мелодiя лiт
щоб відчути, як падає сніг.
З ним кружляти, і з вітром так само,
наче сніг – то мелодія літ…
Відокремлені тануть сніжинки,
але доля одна, як не мрій.
Повертається пам'ять в дитинство,
хоч дорослі ми вже, ніби й ні!..
Свидетельство о публикации №114080507973