Не подоланi

Україна, що наділена гнучкістю,
Дійде до свого неодмінного,
Дійде до свого неминучого,
Світлого проміння майбутнього,
Не хай поки в це зовсім не віриться,
Україна міцніє і вирветься,
І  лабетів підступного ворога,
І навіки ніким не подолана,
І навики ніким  не похилена,
Вона швидко  зросте моя  милая,
До Дніпра,
Вона лине трембітою,
Дніпро  хвилі  морскі хай  розпитує,
Ялту  сонця проміння залитую,
 Ми навіки не будем  знедолені,
Ми навіки ніким  не подолані!
5.08.2014


Рецензии