Recurrence

или Жизнь, основанная на реальных событиях.

Я питала у нього:
Що ти носиш у серці?
Він зітхав і брехав -
Пустоту.

Я її вибирала
Маленькими терціями,
Тільки він обривав
Кожну ноту.

Я питала у нього:
Хто білив тобі скроні?
Який вітер згасив
Твої очі?

Тільки він простягав
До мене долоні
І вертався до мене
Щоночі.

Лишень час невблаганний
Летів без зупину -
Майоріли знамена,
Ревіли гармати.

Він вертавсь, коли інша
Чекала дитину
Й коли нікуди було
Вертатись.

05.08.2014
(погіршений art)


Рецензии