Ворогiв люби

Ти ворогів люби своїх,
Немов свою родину,
Та не вбивай, бо то є гріх,
Віддай їм Батьківщину.

Ударить ворог по щоці,
Підстав швиденько іншу,
Так роблять справжні молодці,
Щоб мати долю ліпшу.

Встановить він порядок свій,
Який для нього кращий,
А ніж порядок вільний твій,
Для ворога найважчий.

Бо демократія хаос,
А в нього скрізь порядок,
Бо править там найкращий бос,
Усіх вождів нащадок.

Він наказав, то є закон,
Бери до виконання,
Забудь про роздуми і сон
Й про власні всі бажання.

Заманює так ворог тих,
Хто звикли підкорятись
Й чекати милостей святих,
Із ворогом брататись.
05.08.14.


Рецензии