Диво-серпень

П’ять п’ятниць, п’ять субот і п’ять неділь –
Такий ось диво-серпень у цім році.
У ньому літа яблуневий хміль,
Жоржини в оці.

У нім життя – розлука і любов,
І сподівання на багатшу осінь
Із тишею задумливих дібров,
З теплом в покосі.

П’ять п’ятниць, п’ять субот і п’ять неділь –
Дарунок літа кожному на світі,
Де стільки мрій здійсниться і надій
На справи світлі.

3.08.2014


Рецензии