Послание для Альбины Ишмурзиной на татарском языке

Син шагирэ мени, кызый?
Эллэ юри гына, шаярып
Мизгел кыяфэтен, белэн
Мин,э яздын, буген елмаеп.

Жаныкаем, сине куреп исем китэ.
Ник син шулай чибэр,нечкэ гена?
Узен, матур, узен, сойкомле?
Син кем кызы? Кояш син,э сиблэ шикелле.

Нэрсэ сорасан, да риза булам синен, яннарын,а куярга.
Кем син, эйтче? Тагы син, э кузем чагыла.
Гэж,эп, сине курми торсам йорэк эрни, эрни, чагыла.
Нишлэп кайтмый тордон? Сине эниен, кондэ котэ тэрэз янында.

04.08.14


Рецензии