Когда человек занят. When a man s busy
Об отдыхе он мечтает.
Ну а когда отдыхает,
То новую ищет заботу,
Так как бездельем страдает:
Скорей бы уж на работу.
When a man’s busy
By Robert Browning
When a man’s busy, why, leisure
Strikes him as wonderful pleasure:
‘Faith, and at leisure once is he?
Straightaway he wants to be busy.
Свидетельство о публикации №114080500173