Дае Доля шанс

Складає про нас воля сни,
зізнаннями дихає вітер.
Минуле і мріє, й мовчить,
безсонне натхнення ніч тішить…
Стискає нечуваний біль,
і б’ються в розлуці серця.
Пустий світ чарує не всіх,
хоч всім нам дає Доля шанс…
Пліткують зірки на печаль,
пророчать відлунням громи,
кружляє в душі острів-даль,
за думкою вітер летить.
На щастя біда зазіхає,
та з нею не дружимо ми.
Нехай собі нас оминає,
повірив я, вір мені й ти…


Рецензии