До ранку

Цілуй мої розпечені уста,
І шепочи мені посеред ночі,
І обпікай  думки і почуття,
І зачепи в душі живе,
Жіноче,
Яке підранок  вляжеться рядком,
На аркуш чистий білого паперу,
А ти підеш,
Залишивши нас  вдвох,
Мене і музу,
Янгол чи химера?
Цілуй мене  на відстані 
В думках,
Ледь чутним подихом
Гойдаючи фіранку,
Ми знов с тобою будемо
В рядках,
Які я знов писатиму до ранку……….
4.08.2014


Рецензии