Одквiтувало тепле лiто...
Осіння за вікном пора.
Повсходило озиме жито.
В останнім золоті сгоря
Сумна краса, дощем омита
Осінніх парків і садів,
І холодами оповита
З передзимових перших снів.
Ключі останні журавлинні
Кричать журливо в небесах,
І за теплом у сірій днині
Земля сумує у сльозах.
Свидетельство о публикации №114080404376